Szívrohamot kapott és meghalt egy férfi, miközben egy nőt ásott el, akit ő ölt meg

május 12., csütörtök 4:32
7

A Dél-karolinai Trentonban történt az eset, amelyben a nyomozók szerint egy férfi az érintett, aki megölt egy nőt a hátsó kertjében, majd amikor megpróbálta elásni, szívrohamot kapott és meghalt.

A hatóságokat egy kertben fekvő magatehetetlen férfihoz riasztották, de a kertben nemcsak a 60 éves Joseph McKinnon holttestét találták meg, hanem később a 65 éves Patricia Ruth Dent szemeteszsákba csomagolt testét is, egy frissen ásott gödörben. A férfi és a nő egy pár volt, együtt éltek Trentonban.

A helyszínen gyűjtött bizonyítékok alapján a nyomozók arra jutottak, hogy a férfi közös otthonukban támadta és ölte meg a nőt, a testét szemeteszsákba tette, majd a kertben gödröt ásott, hogy eltemesse, csakhogy közben szívrohamot kapott és meghalt.

A nőt egyébként először észre sem vették a hatóságok. Azután kezdték csak el keresni, hogy megtalálták a pénztárcáját az otthonukban. Értesítették a nő munkahelyét, ahol közölték, hogy nem ment be dolgozni, végül csak emiatt vizsgálták meg a kertben ásott gödröt és fedezték fel, hogy abban is van egy holttest. (NPR)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt