A londoni rendőrség további bírságokat szabott ki a miniszterelnök hivatalában tartott illegális partik miatt

külföld
2022 május 19., 10:38

A Metropolitan Police lezárta a nyomozást a legszigorúbb lezárások alatt a miniszterelnök hivatalában, a Downing Street 10-ben tartott illegális partik miatt. A BBC szerint további bírságokat szabtak ki.

A rendőrség közleménye szerint a januárban kezdődött vizsgálat óta összesen 126 embert bírságoltak meg nyolc különböző időpontban tartott buli miatt. 28 ember kapott egynél több bírságot. Boris Johnson brit miniszterelnök egy bírságot már befizetett, az egyelőre nem derült ki, hogy ő kapott-e további bírságokat.

(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.