Mi a közös Morgan Freemanben, az amerikai külügyminiszterben és Justin Trudeau feleségében?

külföld
2022 május 21., 15:47
comments 4

Oroszország szombaton közölte: eddig 963 amerikait tiltott ki az országból - köztük Joe Biden amerikai elnököt és más vezető tisztségviselőket is -, és továbbra is büntetni fogja az "ellenséges" amerikai lépéseket.

A beutazási tilalmak nagyrészt szimbolikusak, a február 24-i invázió kezdete óta bővül azon politikusok, állampolgárok köre, akiket az agresszor ilyen-olyan indokokkal kitilt az országból. A szombati közleményben 26 új kanadai név került elő, különböző vezetők nevei, valamint Sophie Gregoire Trudeau, Justin Trudeau miniszterelnök felesége is felkerült a listára. Amerikai oldalról új név még Antony Blinken külügyminiszter, Lloyd Austin védelmi miniszter, William Burns, a CIA vezetője, valamint Morgan Freeman, színész, akit egy 2017-ben felvett, oroszok ellen uszító videója miatt tiltottak ki. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.