Vödörrel ütközött egy Tesla

baleset
2022 május 21., 19:08
comments 5

A Budapesti Autósok oldalán jelent meg egy videó, amin egy kisteherautóról lezuhant vödör karambolozása látható egy mögötte haladó Tesla Model 3 típusú autóval az M2-es autó úton. A kis koccanás 800 ezer forintos kárt okozott a Teslában. A videót az autóba gyárilag beszerelt fedélzeti kamera rögzítette.

Az autós elmondása szerint nem sikerült megállítani a kisteherautót, így az a kárt nem is ismerte el. "Próbáltam jelezni neki. Elmentem mellette, ablak lehúz, integet hogy jöjjön ki a benzinkútra. Vészvillogó, index, stb. Semmi reakciót nem mutatott, csak elment mellettem. Tovább már nem akartam piszkálni a történetet a forgalomban..." - mondta az autó tulajdonosa.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.