Több száz szurkoló balhézott össze a rendőrökkel a horvát bajnoki rangadó után

foci
2022 május 22., 09:44
comments 1

A Hajduk Split labdarúgócsapatának több száz szurkolója került összetűzésbe a rendőrséggel szombaton Zágráb közelében.

A bajnokság utolsó fordulójában a spliti együttes 3-1-es vereséget szenvedett az aranyérmes Dinamo Zagrebtől. A hazafelé úton a szurkolók egy jelentős csoportja autóival blokkolta az A1-es utópályát a fővárostól mintegy harminc kilométerre az egyik pihenőhelynél. A rendőrség lőfegyvert is használva szüntette meg az elzárást. Hivatalos forrás szerint tucatnyi rendőr szenvedett sérülést, egyes források arról számoltak be, hogy két szurkolót lőtt sebbel láttak el.

Az érintett pályaszakaszt még vasárnap reggel sem lehetett használni. (MTI)

A címlapkép csak illusztráció.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.