Bepanaszolták a mentősöket, hogy a forgalmat zavarva várakoztak, pedig nem igazán tehettek mást

Egészségügy
2022 május 23., 12:52
comments 7

Egy autós egy fotót mellékelve panaszkodott az Országos Mentőszolgálatnál, hogy áprilisban a Bem rakparton egy mentőautó úgy állt fel a járdára, hogy lelógott onnan az úttestre, ezzel pedig zavarta az autósforgalmat, pedig igazán felfért volna jobban. A férfi szerint ezt csak azért csinálta a sofőr, hogy mindenki lássa, milyen fontosak, és ez „felháborító”.

link Forrás

Az Országos Mentőszolgálat most a Facebookon válaszolt: „Tapasztalt gépkocsivezető bajtársunk meghallgatására nem került sor, hiszen (mint az a melléken képen is jól látható) a parkolóhely szabályos használata nagyban megnehezítette volna több mentésre szolgáló eszköz hozzáférését (pl.: hordágy, hordszék, board teströgzítő), ez pedig a beteg mozgatását és elszállítását akadályozta volna. Digitálisan rögzített adataink alapján a mentőautó 36 percet várakozott a helyszínen, az ezzel okozott kellemetlenségek miatt szíves megértését kérjük!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.