Lázár János megnyugtat mindenkit, hogy nem politikai revans a visszatérése

POLITIKA
2022 május 24., 20:21
comments 4

Sokakat meglephetett Lázár János visszatérése, hiszen pár hónapja még ő sem győzte hangsúlyozni, hogy nem lesz többé első vonalbeli politikus. Úgy látszik egyeseket meg is kellet nyugtatnia, mert közvetlenül a miniszteri esküje után azt írta:

Visszatértem. A közelmúltban sokan és sokféleképpen értelmezték ezt. Számomra nem politikai revansot és nem a bársonyszékhez való visszatérést jelent, hanem a cselekvőképesség egy magasabb szintjét. Feladatot és lehetőséget.”

Arra számít, hogy építési és beruházási miniszterként nemzeti szinten folytathatja azt a munkát, amit az elmúlt években a Dél-Alföldön végzett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.