Elindult a Yettel Pay mobilfizetési platform

hirdetés
2022 május 27., 06:28
ad

Bankkártya-mentes, biztonságos és gyors, a mobilegyenleg terhére történő fizetési megoldások népszerűsítésére a Yettel Pay ernyő alatt ajánlja a kényelmi szolgáltatásokat és a digitális tartalmakat elérő fizetési megoldásokat a Yettel.

A Google Play, Apple Store és hasonló digitális piactereken való vásárlások robbanásszerű növekedésére reagálva egységes fizetési platformot hozott létre a Yettel. Az utólagos, pénzintézetek kihagyásával történő tranzakciók népszerűségét mutatja, hogy a mára több milliárd forint forgalmat bonyolító piac a tavalyi évben is jelentős növekedést ért el. A Yettel Pay a klasszikusnak mondható SMS alapú tranzakciók mellett már számos tömegközlekedési eszközre való jegy- és bérletvásárláshoz, valamint az online alkalmazások és alkalmazáson belüli extra funkciók vásárlásánál is lehetővé teszi a mobilszámla alapú fizetést.

Vedd meg most, fizesd ki később

A szolgáltató célja, hogy a Yettel Pay lehetőségeinek megismertetésével a kényelmi szolgáltatások (mint parkolás, lottó, stb.) mellett a digitális piactereken (Apple App Store és Google Play) való vásárlást is integrálja a mobilszámla alapú fizetések közé. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az egyszeri beállítás után a fizetős alkalmazások költségeit bankkártya és bankszámla nélkül tudják fizetni a szolgáltató ügyelei. Az elköltött összeget a számlás előfizetők a következő havi mobilszámlájuk esedékességekor fizetik. Felöltőkártyás előfizetők esetén pedig az elérhető mobilegyenlegük keretével tudnak gazdálkodni a Yettel Pay-be tartozó fizetési megoldások használatakor.

„Azt látjuk, hogy Magyarországon komoly igény jelentkezik a mobilszámla alapú fizetési megoldásokra, hiszen az így bonyolított forgalom évente 4-6%-ot nőtt még a COVID időszaka alatt is. Különösen dinamikusan fejlődik a digitális piactereken (Apple App Store és iTunes, Google Play) történő tranzakciók száma, elsősorban az okostelefonos játékoknak és a szórakoztató tartalmaknak köszönhetően. Többek között az ilyen vásárlásoknál kínálnak a Yettel Pay platformba tartozó fizetési megoldások kényelmes és biztonságos alternatívát.” – mondta Pomezanski Máté, a Yettel Magyarország digitális termékekért felelős igazgatója.

A Yettel Pay május 2. és május 31. között ajándék akcióval ösztönzi lakossági ügyfeleit a fizetési megoldások kipróbálására és használatára: a Google Play és App Store/iTunes digitális piactereken, mobilszámla terhére történő tranzakciót végrehajtó ügyfelek körében 100 db Samsung A33 5G mobiltelefon, 20 db Huawei Band 6 okoskarkötő, 20 db Huawei Freebuds 4i vezetéknélküli fülhallgató és 10 db Huawei Sound Joy hordozható hangszóró talál gazdára, ezen felül 100 kisorsolt előfizető havidíj jóváírásban részesül. Az ajándék akcióban résztvevő tranzakcióknak nincsen alsó költéshatára és májusban minden így végzett tranzakció növeli az esélyt a kisorsolt ajándékra.

Részletek a Yettel Pay platformról és a májusi ajándék-kampányról.

Advertisement