A Walmart leveszi a polcairól a thaiföldi kókusztejet, mert majomrabszolgák szedték hozzá a kókuszt

ÁLLAT
2022 június 7., 17:54
comments 21

A Costco, a Target és a Kroger után a Walmart sem árulja tovább a Chaokoh márkájú kókusztejet. Az ital olyan thaiföldi beszállítótól érkezett, amelyet azzal vádolnak, hogy majmokat használt a kókuszszürethez.

photo_camera A PETA aktivistái tavaly a Kroger Ralphs nevű boltja előtt tüntettek emiatt. Fotó: Ronen Tivony/Ronen Tivony/Sipa USA via Reuter

A PETA 2019 óta folyamatosan követelete az áruháznál, hogy vegye le a polcokról ezt a terméket, mert vizsgálatuk szerint ahhoz a kókuszt láncra vert majmokkal szedették le. Az állatvédők több mint 86 ezer emailt küldtek az elmúlt három évben a Walmart vezetésének.

A PETA videót is készített korábban a majom-kényszermunkáról :

(Axios)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt