Finom és Pont néven megnyitottak az orosz kamumekik

gasztronómia
2022 június 12., 11:01
comments 13

Vkuszno i Tocska, azaz Finom és Pont – így fogják hívni azokat az éttermeket, amik a McDonald's éttermek helyén nyílnak Oroszországban. Az első 15 gyorsétterem vasárnap már fogadta is az első vendégeket. Így néz ki a hamburgerük:

photo_camera Fotó: EVGENIA NOVOZHENINA/REUTERS

És az arculat is megvan. Íme:

photo_camera Fotó: EVGENIA NOVOZHENINA/REUTERS

Hétfőn további 50 egykori meki helyén üzemel majd be a Finom és Pont. A továbbiakban pedig a vállalat hetente 50-100 üzlet megnyitását tervezi.

A McDonald's márciusban, a háború miatt 850 éttermét zárta be Oroszország-szerte, majd májusban úgy döntött a cég, hogy el is adja azokat. A helyükre lépő új lánc tulajdonosát Oleg Parojevnek hívják, aki azt mondta, „méltó” módon fogják helyettesíteni az eredeti termékeket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.