Pokoli csapatépítés: 25 embert kezelnek égési sérülésekkel Svájcban

ÉLET
2022 június 15., 12:17
comments 1

25 embert kezeltek égési sérülésekkel, közülük 13-at kórházba is kellett szállítani Svájcban, ahol egy csapatépítő tréning részeként a résztvevőknek izzó parázson kellett átgyalogolniuk. A svájci mentőknek tíz kocsival kellett reagálniuk a magánrendezvényen történtekre.

Az esetet vizsgáló nyomozók leírása szerint a csapatépítő tréning résztvevőinek több méter hosszan leterített parázsló szénen kellett átgyalogolniuk. Nem sokkal ezután már fájdalomra panaszkodtak. Az egyelőre nem tisztázott, hogy mi okozhatta a tömeges égési sérüléseket, mert azért a parázson sétálás, ha nem is általánosan bevett, de nem is ritka ilyen csapatépítőkön, és rendszerint nem okoz tömeges égési sérüléseket.

A hatóságok ezért most nyomozást indítottak, és bizonyítékokat gyűjtöttek a helyszínen, a Zürich melletti Au félszigeten. (Via BBC. Címlapképünk illusztráció, 2007. május 21-én, a görögországi Lagadaszban készült a Konstantin császár tiszteletére tartott, pogány és ortodox keresztény rituálékat ötvöző fesztiválon. Fotó: Sakis Mitrolidis / AFP))

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.