Joe Biden eltanyált

június 18., szombat 16:58
33

Joe Biden szombaton biciklire pattant delawari tengerparti nyaralója közelében, Rehoboth Beachen, majd egy útkereszteződésben, miután áthajtott a zebrán - ez a magyar KRESZ-ben szabálytalan volna, de a delawari megengedi azzal a kitétellel, hogy a kerékpárosnak elsőbbséget kell adnia a gyalogosoknak, ld. a delawari törvénykönyv 4198B paragrafusát - lefékezett, hogy elbeszélgessen a járókelőkkel. Vesztére nem tudta lerakni a lábát - a hírek szerint beakadt a rögzítőbe, így hát ott helyben nagy csattanással fel is borult:

"Rendben vagyok" - mondta Biden az esés után, aminek további pechjére az éppen arra járókelőkön kívül az amerikai sajtó apraja-nagyja is szemtanúja volt.

Joe Biden a földön, biciklije a levegőben. Nem oldott ki a klipzár, ezért nem tudta letenni a lábát a megállás után. Ő és a Fehér Ház is azt mondja, hogy jól van. Fotó: SAUL LOEB/AFP

Biden állítását később a Fehér Ház hivatalos közleményben is megerősítette. Mint írták, az elnök valóban jól van, nem volt szüksége orvosi segítségre, és nagyon várja, hogy a nap további részét családja társaságában tölthesse.

A 79 éves elnököt amúgy biciklizés közben is kísérték az elnöki testőrség ügynökei. (Via Bloomberg)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt