Gyerekeket hálózott be, emiatt örökre kitilthatják a DC filmes univerzumából

Lezárt tartalom a Kör tagjainak bulvár
2022 június 20., 18:14
comments 8

Az elmúlt hónapokban többször is letartóztatták Ezra Miller hollywoodi színészt. A vád szerint tizenéves gyerekeket zaklatott és hálózott be, random idegeneknek esett neki, egy alkalommal pedig egy párt a saját lakásán fenyegetett meg azzal, hogy eltemeti őket.

photo_camera Ezra Miller a 2019-es Met-gálán Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ezra Miller 29 éves, neve a fentieken túl a Legendás állatok-filmekből és az Igazság-ligája filmekből lehet ismerős, és elviekben jövőre mutatják be az ő főszereplésével a Flash című filmet. A találgatások szerint azonban a Warner már a szakítást tervezi a színésszel, és Millert örökre kirakhatják a DC filmes univerzumából.

Egyszerű lenne az elején kezdeni, de miután az elmúlt hónapokban kicsit összesűrűsödtek Miller rendőrségi ügyei, koncentráljunk először arra, hogy mi a jó élet történik mostanában ezzel a nagyon híres és minden szempontból nagyon fura 29 éves színésszel.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt