Mostantól hivatalosan is Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tulajdona a Széchenyi-hegyen álló luxusvilla

ÉLET
2022 június 21., 16:32
comments 18

Az EKHO Belvedere Kft. bezsákolásával Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tulajdonába került az a XII. kerületi luxusvilla, amelyet a párnak kezdtek el felújítani a Széchenyi-hegyen – írja az rtl.hu.

Az ingatlant még a Telex találta meg 2021 tavaszán: a négy albetétből álló, Budapest legdrágább részén fekvő panorámás villa 2021 áprilisában még az EKHO Magántőkealap tulajdonában lévő Art-Com Kft.-é volt. Az épületet 2020-ban 1,14 milliárd forintért hirdették.

A villa kalandos úton került Magyarország leggazdagabb emberéhez és feleségéhez:

  • 2020 végén az EKHO Magántőkealap tulajdonában lévő Art-Com Kft. megvette az ingatlant.
  • 2021. július 21-én az EKHO Magántőkealap megalapította az Ekho Belvedere Kft.-t.
  • Az EKHO Belvedere Kft. mindössze néhány hetesen, tavaly augusztusban (a földhivatali érkeztetés augusztus 12-i) megszerezte a svábhegyi villát az Art-Com Kft.-től.
  • Az EKHO Belvedere Kft.-nek – benne a luxusvillával – még ebben a hónapban új tulajdonosai lettek: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea.


Az EKHO Magántőkealap ugyanarra a budapesti, Váci utcai címre van bejegyezve, ahova Mészáros Lőrinc több érdekeltsége is. Az alap kezelője pedig a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.