23 éves korában meghalt Technoblade, az egyik legnépszerűbb Minecraft youtuber

külföld
2022 július 01., 13:35
comments 3

„Sziasztok, itt Technoblade! Ha ezt nézitek, akkor én halott vagyok” - ezzel kezdődik a 11 millió feliratkozóval rendelkező csatorna legújabb videója, amelyben a Minecraft-sztár édesapja olvassa fel rákban elhunyt fiának levelét. A videó a „Viszlát kockák” címet viseli.

link Forrás

A Technoblade youtube-csatorna 2013 óta a legnépszerűbb Minecraft tartalmak között van. A gazdájáról sokáig nem lehetett tudni semmit. Korábban Dave-ként mutatkozott be a rajongóinak, de akkora arc volt, hogy ebből a búcsúvideóból derül csak ki, hogy az igazi neve valójában Alexander.

Tavaly februárban, egy adománygyűjtő videóban árulta el, hogy rákos és kemoterápián, sugárkezelésen és végtagmentő műtéten esett át, miután fájdalmas daganat alakult ki a jobb karjában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.