Miskolcon többen megijedtek, hogy tengeralattjárót hallanak, de csak egy bagoly vinnyogott

majdnem
2022 július 01., 08:46

„Több hívás is érkezett az elmúlt napokban, hogy Miskolcon az Avas városrészen, tengeralattjárót vélnek hallani, van aki meg is ijedt, hogy feltör valamelyik csatornából” – írja Facebook-oldalán a Mályi Madármentő Állomás, akik aztán mindenkit megnyugtattak, hogy „nem lesz világvége és nem tör elő sehol tengeralattjáró a csatornából”, mert az Avason csak egy füleskuvik vinnyogott.

A madármentők szerint egyébként „van hasonlóság a tengeralattjárók szonár hangja” és a füleskuvik hangja között, amit itt meg is lehet hallgatni:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.