Akkora a buli a Soundon, hogy a föld is beleremegett

ÉLET
2022 július 02., 14:14
link Forrás

"2 év kihagyás után újra dübörög Zamárdiban a zene, egyszerre ugrálnak a rajongók" - írja friss bejegyzésében az ELKH Földtani Intézete Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézete Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma a Facebookon.

A szeizmográfon is látszik, hogy este kilenc és tizenegy között a legnagyobb a buli a Soundon.
photo_camera A szeizmográfon is látszik, hogy este kilenc és tizenegy között a legnagyobb a buli a Soundon. Fotó: ELKH FI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium / Facebook

A mellékelt képen is látható, hogy magyar idő szerint csütörtök fél kilenctől este 11-ig elég jó lehetett a hangulat, ekkor a szeizmográfok is jelezték a nagy egyszerre ugrándozást. "Jól látszik az Obszervatórium tihanyi mérőállomásán a fesztivál földrengető hatása" - írták.

photo_camera Képgalériánk a pénteki buliból. Fotó: Kristóf Balázs

Pénteken már korábban beindult a buli, este nyolctól láthatók kilengések a szeizmográfon. Amin aztán az is megfigyelhető, hogy este 11-kor lecsapott a vihar, ami véget vetett a bulinak - bár a vihar rezgései is szépen mutatnak a szeizmográfon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.