Egy magatehetetlen nőt fogdosott a Nyugati térnél, két év letöltendőt kapott

bűnügy
2022 július 05., 06:45
comments 1

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a 25 éves férfit, aki az utcán, egy fa tövében fekvő, ittassága miatt magatehetetlen állapotban lévő fiatal nővel erőszakoskodott.

A vád szerint a férfi június 28-án, a budapesti Nyugati térnél vett észre egy fa tövében egy magatehetetlen állapotban fekvő fiatal nőt, akit fogdosni kezdett, miközben a saját nadrágjába nyúlt és „szeméremsértő cselekményt végzett”.

A férfit a Pesti Központi Kerületi Bíróság szexuális erőszak miatt bűnösnek találta, és két év letöltend börtönbüntetésre ítélte. Az ítélet nem jogerős.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.