Megtalálták a büntetés-végrehajtás Kis-Duna-ágban eltűnt egyik munkatársának holttestét

július 5., kedd 17:24
2

Holtan találták meg kedd délután Rácalmásnál, a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás egyik munkatársát, aki hétfő délelőtt tűnt el kollégájával együtt, amikor szolgálati kutyájukkal gyakorlatoztak - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A beszámoló szerint a férfi holttestét a tragédia helyszínén találták meg a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai, azonosítása folyamatban van.

Úgy tudni, hogy teljes felszerelésben, bakancsban, bevetési ruhában, fegyverrel, bilinccsel együtt borult a Dunába hétfő délben a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet két hivatásos állományú tagja. Keresésüket azonnal megkezdték. A kutatást irányító Terrorelhárítási Központ kedd délelőtt arról számolt be, hogy mivel a speciális eszközök - a drón- és a szonártechnika - sem mutattak emberi életre utaló jelet, a víz alatti keresést befejezik.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt