A pálhalmai bv-intézet mindkét, Dunába fulladt kutyakiképzőjének megtalálták a holttestét

baleset
2022 július 06., 08:40
comments 20

A szakemberek az eltűnés helyének közelében, 8:10-kor megtalálták Rácalmásnál, a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás szervezetének másik, 29 éves munkatársát is, aki hétfő délelőtt merült el a kollégájával együtt a Dunában, amikor szolgálati kutyák kiképzését végezték – írja a police.hu.

Komp a Dunán
photo_camera Komp a Dunán Illusztráció: Kaufmann Balázs

Úgy tudni, hogy teljes felszerelésben, bakancsban, bevetési ruhában, fegyverrel, bilinccsel együtt borult a Dunába hétfő délben a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet két hivatásos állományú tagja. A kutatást irányító Terrorelhárítási Központ kedd délelőtt arról számolt be, hogy mivel a speciális eszközök (a drón- és a szonártechnika) sem mutattak emberi életre utaló jelet, a víz alatti keresést befejezik.

Nem sokkal később megtalálták a másik áldozatot a közelben.

A szolgálati kutyák a baleset után partra tudtak úszni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.