Letartóztatták a férfit, aki egy charlotte-i stand-up klubban lövöldözött

bűnügy
2022 július 17., 10:12

Letartóztattak egy férfit Észak-Karolinában, aki fegyverrel lövöldözött egy helyi stand-up klubban, írja az ABC News.

A fegyveres szombat este 9 óra körül érkezett a charlotte-i The Comedy Zone nevű szórakozóhelyre, ahol lőfegyverrel hadonászott. A helyet gyorsan kiürítették. „A gyanúsított ezután elsütötte a fegyverét. Senki sem sérült meg, a gyanúsítottat őrizetbe vették” - közölte a rendőrség.

Craig Robinson stand-upos és színész lépett volna fel a klubban, azt írta, a színfalak mögött volt, amikor felszólították, hogy hagyja el az épületet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt