Körbetáncoltatta magát a választókerület női polgármestereivel a fideszes képviselő

POLITIKA
2022 július 24., 17:26
comments 14

Rendhagyó találkozó: ezzel a címmel közölt egy egészen lenyűgöző riportot a Zalaegerszegi Televízió. A találkozó Vígh László, Zala megye 1 választókerületének fideszes parlamenti képviselője és a kerület egy tucat polgármestere között zajlott. Miért volt rendhagyó? Egyrészt, mert a polgármesterek mind nők. Másrészt, mert a találkozó standard részei után (asztal körül beszélgetés, egyeztetés, egyebek) a résztvevők a végén betanultak egy kis koreográfiát, amit elő is adtak.

Ez lényegében abból állt, hogy a 13 női polgármester körbetáncolta a férfi képviselőt.

A tánctanulás és felvétel előtt Vígh arról beszélt a ZTV-nek, hogy nagyon nehéz a női polgármestereknek, mert amellett, hogy helyt kell állniuk a közéletben, mindenkire mosolyogniuk kell a faluban és meg kell oldani a problémákat, a gyerekeiket is nevelniük kell és el kell látniuk a családokban nőkre háruló láthatatlan munkát. Ennek a felismerése már annyira progresszívan feministának hangzik, hogy ellensúlyozni is kellett egy kis táncoltatással! (Azonnali)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt