Vonat gázolt halálra egy férfit Balatonföldváron

baleset
2022 július 31., 7:40

Halálra gázolt egy tehervonat egy férfit vasárnap kora hajnalban Balatonföldváron - közölte a rendőrség honlapján a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Nem sokkal hajnali 1 óra előtt a Széchenyi Imre utcai vasúti átjáróban, a tilos jelzése ellenére haladt át a férfi a sínpáron, amikor a Budapest irányából Gyékényes felé tartó tehervonat elgázolta. Az ütközés következtében a 32 éves paksi lakos a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság vizsgálja. (Police.hu)

photo_camera Ennél az átjárónál történt a baleset. Fotó: Police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt