18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Fényes nappal, az utcán, négy perc alatt végzett egy olasz férfi egy nigériai bevándorlóval

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
augusztus 1., hétfő 11:15
25

Négypercnyi küzdelem után a nyílt utcán, fényes nappal halt meg egy nigériai utcai árus Olaszországban, miután egy felbőszült olasz férfi ütötte-verte és fojtogatta. Az esetnek több szemtanúja is volt, de senki sem kelt a férfi védelmére, viszont néhányan videóra vették a gyilkosságot. Alika Ogorchukwu azzal bőszítette fel támadóját, hogy nyaggatta őt és barátnőjét, vegyenek tőle valami apróságot, vagy legalább adjanak neki egy eurót.

A 39 éves, rokkant bevándorló azzal kereste kenyerét, hogy Marche régió egyik népszerű üdülőhelyén, az Adriai-tenger partján fekvő Civitanova Marche központjában, az utcán árulta portékáját. Egyelőre csak az olasz sajtó és a szemtanúk beszámolói alapján lehet tudni, hogy mi történhetett azelőtt, hogy a helybéli férfi múlt pénteken rátámadt. Ezek szerint Ogorchukwu vehemensen győzködte a belvárosban sétáló, az ország déli részéből érkezett Giuseppe Ferlazzót és barátnőjét, hogy vagy vegyenek valamit tőle, vagy adjanak neki egy kis aprót. Ferlazzót felbőszítette a férfi nyomulása, aki végül feladta, és magára hagyta a párt.

Két szemtanú szerint az olasz férfi nem sokkal később visszafordult, és üldözőbe vette az árust.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt