Mol: Egy nap csak egyszer lehet tankolni, akár piaci, akár hatósági áron

belföld
2022 augusztus 06., 18:19
comments 14

Az RTL Híradó eredetileg arról kérdezte a Molt, hogy valóban csak egyszer lehet-e hatósági áron tankolni egy nap, de kiderült, hogy teljes áron sem lehet többször. Ezt az ország üzemanyag-ellátásának biztosításával indokolták.

A vállalat pénteken közölte, hogy egy autóba, egy nap csak egyszer lehet hatósági áron tankolni, már ezzel is akadtak problémák. Szombatra kiderült, hogy nem csak 480 forintért, de teljes áron sem lehet üzemanyagot venni napi egynél többször.

„Ha valaki tankolt és utána bemegy bemutatja a forgalmit és kiderül, hogy aznap már tankolt másik Mol kúton, akkor mit fognak csinálni? Kiszivattyúzzák az autóból a betankolt üzemanyagot?” – értetlenkedett Gépész László, a Föggetlen Benzinkutak Szövetségének elnökségi tagja.

Az is kiderült, hogy a robogókat hatósági áron lehet tankolni forgalmi nélkül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.