Orbán Viktor Ace Ventura-ingben bukkant fel Horvátországban

DIVAT
2022 augusztus 07., 10:20
comments 41

A jelek szerint a miniszterelnök az amerikai útja után a horvátországi Brač szigetére vette az irányt, ahol Milnában fotózkodott az egyik helyi étterem tulajdonosával. Az erről beszámoló horvát lapot is meglepte, hogy Orbán Viktor mennyire színesbe öltözött. „Megtiszteltetés volt számunkra, hogy vendégül láthattuk Orbán Viktor urat.

A Net.hr azért emlékezettett arra, hogy néhány hónapja mekkora botrányt okozott Orbán Viktor azzal, hogy azt mondta, hogy elvették a tengereinket. A horvát külügy bekérette a magyar nagykövetet, a magyarországi nagykövetük pedig Szijjártó Péteréktől kért magyarázatot.

A Mi Hazánk baranyai szervezete is kommentelt az eredeti Insta poszt alatt. Mégpedig ezt: „Az megvan, hogy O1G, meg O1C, de O1B is?

photo_camera Fotó: Instagram

Ahogy korábban összefoglaltuk, Orbán Viktor néha próbálkozik újat mutatni inghordásban, de ennyire messzire talán még sosem merészkedett. (Net.hr/Telex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.