A Liu-testvérek követik az edzőjüket Kínába

sport
2022 augusztus 08., 11:49
comments 2

Hétfőn a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázás két legeredményesebb versenyzője, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang Instagram-oldalán bejelentette, hogy követik az őket egykor felfedező edzőt, Csang Csing Linát Kínába, hogy vele folytathassák a felkészülésüket.

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang a pekingi téli olimpia nyitóünnepségén 2022. február 18-án.
photo_camera Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang a pekingi téli olimpia nyitóünnepségén. Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

„Az eddig közösen felépített utat szeretnénk folytatni, ezért úgy döntöttünk, az idei felkészülést is együtt kezdjük el. Most egy darabig távol leszünk, de természetesen mindenhol aktívak maradunk és hamarosan találkozhattok velünk!” - írták.

link Forrás

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség annyit írt erről Facebookon: „Javában zajlik a felkészülés az új szezonra és a következő olimpiai ciklusra. A csapat egy része Magyarországon készül, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor pedig a napokban a magyar szövetség edzőjével, Csun Dzse Szuval Kínába utazik edzőtáborba, ahol a kínai válogatottal, és annak edzőjével, Csang Csing Linával kezdik meg az idei évi felkészülést.”

Alig egy hónapja közölte a Szövetség, hogy Csang Csing Lina nem lesz tovább a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott vezetőedzője, a távozás valódi oka azóta sem derült ki. (M4 Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.