Jöhet az élőszereplős Pac-Man film

FILM
2022 augusztus 08., 19:33
comments 7

A Hollywood Reporter szerint a Bandai Namco élőszereplős Pac-Man filmet készít. A japán kiadó a hírek szerint a projekt elkészítéséhez a Wayfarer Studiost vette igénybe, ami a 2019-es Five Feet Apart című filmen végzett munkáiról ismert. A Hollywood Reporter szerint a filmet a Sonic the Hedgehog producere, Chuck Williams készíti. A filmnek még nincs megjelenési dátuma, és a Bandai Namco dönthet úgy, hogy nem fejleszti a projektet. Ennek ellenére Williams szerepvállalása sokat elárul a cég törekvéseiről.

2020-ban a Sonic the Hedgehog megdöntötte az amerikai videojátékfilmek debütálási rekordját, miután a nyitóhétvégéjén 57 millió dollárt keresett a hazai pénztáraknál. A világjárvány ellenére a film 319 millió dollárt keresett. Két évvel később a Sonic 2 71 millió dolláros amerikai debütálással megdöntötte az elődje által felállított rekordot. Nyilvánvaló, hogy a Bandai Namco hasonló eredményt szeretne. (Hollywood Reporter)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.