Budapestre jön Alec Baldwin

augusztus 11., csütörtök 8:37
1

Alec Baldwin és Olga Kurylenko is szerepel a Chief of station című kémfilmben, aminek forgatását a Deadline információi szerint már idén megkezdik Budapesten.

Fotó: ANGELA WEISS/AFP

Baldwin a filmben egy volt CIA-ügynököt alakít, aki megtudja, hogy a felesége nem balesetben halt meg, ezért egy másik ügynök (Kurylenko) segítségével próbál meg utánajárni a helyzetnek.

Ahogy a Deadline is írja, Baldwin azóta is dolgozik, hogy 2021 októberében filmje, a Rust című western forgatásán halálos baleset történt: Baldwin egy kellékfegyverrel agyonlőtte a film operatőrét, a 42 éves Halyna Hutchinst. Baldwin a történtekről később azt mondta, ő „nem húzta meg a ravaszt”, és hogy „valaki éles lőszert tett a fegyverbe”, de tudja, hogy az nem ő volt.

„Nem tudom, mi történt a forgatáson. Nem tudom, hogyan került az a golyó a pisztolyba. Nem tudom. De mindent megteszek azért, hogy eljussunk oda, hogy a lehető legkevesebb esély legyen arra, hogy ilyesmi újra megtörténjen.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt