Elbontják a vízi játszóteret Sarudon, olyan alacsony a vízszint

aszály
2022 augusztus 11., 10:50
comments 3

Az aszály miatt balesetveszélyessé vált a Tisza-tó partján fekvő sarudi vízi játszótér, így inkább elbontják azt - írja a heol.hu.

„Mivel a vízszint emelkedésére a közeljövőben nem számítunk, ezért a vízi játszótér elbontását ma megkezdjük” - írják az üzemeltetők Facebook-oldalukon. Az élménystrand továbbra is nyitva tart, erről - pozitív életszemléletről tanúbizonyságot tévő - így írnak: kicsit alacsonyabb vízszinttel, sokkal nagyobb homokos parttal vár benneteket!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.