Anne Heche-t nagy valószínűséggel lekapcsolják az életben tartó gépekről

külföld
2022 augusztus 12., 09:04
comments 1

Az 53 éves amerikai színésznő augusztus 6-án szenvedett súlyos autóbalesetet Los Angelesben, amikor kocsijával nagy sebességgel egy háznak ütközött. Családja közleménye szerint Anne Heche-nek súlyos agysérülése van, amiből nem fog felépülni.

photo_camera Anne Heche Fotó: MIKE COPPOLA/Getty Images via AFP

A színésznőt gépek tartják életben, amíg orvosai kiderítik, hogy szervei közül melyek alkalmasak arra, hogy azokat mások megkapják. Családja szerint Heche döntött úgy korábban, hogy halála esetén ép szerveivel szeretne másokon segíteni.

„Szeretnénk mindenkinek megköszönni a jókívánságokat és az imákat Anne felépüléséért, köszönjük az elkötelezett személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik Anne-t a West Hills kórházban ápolták. Sajnos balesete során Anne Heche súlyos anoxikus agysérülést szenvedett, továbbra is kritikus állapotban és kómában van. Várhatóan nem éli túl” – írta közleményében a színésznő családja.

photo_camera A baleset helyszíne Fotó: CHRIS DELMAS/AFP

A rendőrség csütörtökön azt mondta a CNN-nek, vizsgálják, hogy Heche a baleset idején drogok vagy alkohol befolyása alatt állt-e. Az NBC szerint a Los Angeles-i rendőrség közleményében az állt, hogy az előzetes vizsgálatok során a színésznő vérében kábítószert találtak, a Guardian cikke szerint viszont további vizsgálatokra van szükség, hogy ezek közül kizárják a kórházban beadott szereket.

Heche augusztus 6-án ütközött nagy sebességgel egy háznak Los Angeles Mar Vista negyedében, közel az otthonához. Az ütközéstől autója kigyulladt, a lángok eloltása beszámolók szerint közel egy óráig tartott. A ház lakója sérülések nélkül megúszta a balesetet, a szomszédok a Fox Newsnak azt mondták, amikor kinyitották az autó hátsó ajtaját, Heche azt mondta, hogy nincs jól, de a színésznőt addig nem tudták kiszedni a kocsiból, amíg a tüzet el nem oltották.

Heche az Another World szappanoperában vált ismertté, alakításáért Daytime Emmy-díjat kapott. Ezt követően olyan filmekben játszott, mint a Donnie Brasco, a Hat nap, hét éjszaka vagy az Amikor a farok csóválja. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.