Bayer Zsolt eltakarítandó gazembernek tart minden DK-st

háború
2022 augusztus 12., 08:09
comments 44

A lovagkereszttel kitüntetett Bayer Zsolt, aki idén a Fidesz zárt frakcióülésére is meghívást kapott, A régen nem mosott ánuszgyűrű címmel írt szerdán a DK-ról, aminek a végén erre a következtetésre jutott:

„A DK-sok valójában teljesen gátlástalan, rohadék, eltakarítandó gazemberek.Nincs kivétel. Mind az. Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban.”

Bayer Zsolt, Gerényi Gábor és Szánthó Miklós Tusványoson
photo_camera Bayer Zsolt, Gerényi Gábor és Szánthó Miklós Tusványoson Fotó: Szánthó Miklós/Facebook

A fideszes megmondóember azon húzta fel magát, hogy amikor leállt az olajszállítás a Barátság vezetéken, a párt arról adott ki közleményt, hogy „az oroszok átverték Orbánt, nem jön több orosz olaj a Barátság vezetéken - Orbán miatt nemcsak egy fagyos téllel, hanem kiapadt benzinkutakkal néz most szembe az ország”. Bayer levezette, hogy az egészért nem Orbán Viktor a felelős, hanem - ahogy ő nevezte- „Ukrajna mint latorállam”.

Miután megállapította, hogy a DK-sok sem lehetnek ennyire „hülyék, ostobák, tudatlanok, seggfejek”, belehergelte magát abba, hogy mindet el kellene takarítani. Hogy ez az eltakarítás pontosan mit jelent, azt nem részletezte, de korábban írt már olyanokat, hogy az 1919-es orgoványi vérengzésnél nem ástak el elég baloldalit az erdőben, de beszélt már arról is, hogy a parlamentben tiltakozó civileknek „szanaszét kell verni a pofájukat” és „a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni”.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.