Egy rendőr házaspár és egy tinédzser mentett életet Nógrádban

ÉLET
2022 augusztus 13., 13:58

Meglepő, rövid, de eseménydús novellát tett közzé a police.hu szombaton: közleményük szerint egy rendőr házaspár Nógrád megyei hétvégi házukban töltötték szabadnapjukat augusztus 5-én, amikor segélykiáltásokat hallottak a szemközti telekről. A 14 éves szomszéd fiúval rohantak oda, és azt látták, hogy az ott lakó férfi egy fára akasztott kötélen fuldoklik.

A közleményben kiemelték, hogy a kamaszfiú „félrehívta a két, általa kölyökkoruk óta ismert nagytestű házőrző kutyát”, majd a rendőrrel együtt megemelte az életéért küzdő férfit, miközben a rendőrnő elvágta a kötelet. A férfihoz végül mentőt hívtak, akik kórházba szállították.

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.