Ősmagyar flow & vibe

reggel 4
2022 augusztus 15., 04:57

Jó reggelt, új hét, új lehetőségek, de van, ami állandó: egyrészt a napindító hírlevelünk, melyben összefoglaljuk az elmúlt nap legfontosabb híreit, másrészt hogy az előrejelzések szerint meleg lesz a héten.

Kezdésnek itt van négy cikk, amit külön is ajánljunk:

Hírleveleinkre ide kattintva lehet feliratkozni.

Élet itthon

photo_camera Fotó: Németh Dániel

Interjúval kezdtük a hétfőt: Kele János focibloggerként vált ismertté itthon, de valójában mindig is a politikába készült. Pár hete pedig be is került az újraszervezett Momentum elnökségébe.

A tüntetés ugyan pénteken zajlott, de szombaton jelent meg videóriportunk az LMP által szervezett tiltakozásról a fakivágások ellen, melyen több ezren jelentek meg.

Látszódik az is, hogy a benzinkutak egyre nehezebben viselik az árstop jelentette nyomást: kollégánk vasárnapi villámkörképe alapján délelőtt sehol sem volt normál benzin a Moszkva tér környékén, és 3 kútból 2 be is zárt. Azt amúgy lehet tudni, hogy a kialakult helyzet miatt több benzinkút is üzemszünetet tart augusztus 19-én és 20-án.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.