Az önfeledten bulizó finn miniszterelnök kiszivárgott videója hozza a frászt a konzervatív honfitársaira

augusztus 17., szerda 20:07
26

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Sanna Marin nem az a hagyományos, karót nyelt kormányfő. A finnek 36 éves miniszterelnöke nemrég a Ruisrock Fesztiválon is járt.

A hírekbe mostanában inkább azzal került be, hogy kemény oroszellenes politikát visz, a semlegességet feladva belépnek a NATO-ba is. Éppen kedden jelentette be a finn külügyminisztérium, hogy radikálisan csökkentenék az oroszoknak kiadott vízumok számát, mivel számos orosz átautózik Finnországba, hogy onnan repüljön tovább nyaralni, ha már Oroszországot repülési szankciók sújtják.

Az Iltalehti nevű finn lapnál ugyanakkor inkább azzal került be a hírekbe, hogy bemutattak több letöltött Instagram sztorit, ahogy a kormányfő finn hírességekkel bulizik. Átlagos bulivideó, Sanna Marin táncol, énekel, semmi különösebben megbotránkoztató, ennek ellenére sokan úgy reagáltak rá, hogy egy miniszterelnökhöz méltatlan mindez. A lap is azzal indokolta a közlést, hogy bár semmit sem lehet tudni, hogy hol és mikor készült a videó, mégiscsak a miniszterelnökről van szó. Marin fekete felsőben, fehér nadrágban látható.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt