Volt élettársát követte titokban a székesfehérvári férfi, amikor lebukott, halálra gázolta a nő új párját

bűnügy
2022 szeptember 07., 12:28
comments 4

Emberölés bűne miatt emelt vádat a Fejér Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki elütötte volt élettársa barátját Székesfehérváron.

A vádlott tíz évig volt együtt a nővel, de a kapcsolat féltékenykedés miatt véget ért. Ezután ismerkedett meg a nő a sértettel. A vádlott zaklatta egykori társát, 2021 júniusában közös gyermeküket vitte haza, majd az utcákban körözve figyelt. Amikor a nő új élettársa észrevette, a férfi betolatott egy parkolóba, majd amikor az megközelítette, elütötte a sértettet.

A férfi ezután lelécelt,de néhány percen belül visszasétált, és kaputelefonon szólt a nőnek a történtekről.

A nő élettársa néhány nap múlva kórházban hunyt el.

A vádiratban a vádlott börtönbüntetését, járművezetésétől való eltiltását indítványozták. (Ügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.