Putyin sok sikert és jó egészséget kívánt III. Károlynak

külföld
2022 szeptember 10., 13:31
comments 1

Vlagyimir Putyin orosz elnök szombaton gratulált Nagy-Britannia új uralkodója, III. Károly király trónra lépéséhez - közölte a londoni orosz nagykövetség a közösségi médiában. „Kérem, fogadja őszinte gratulációmat trónra lépéséhez. Sok sikert, jó egészséget és minden jót kívánok felségednek” - állt Putyin üdvözlő táviratában.

Putyin és Károly 2003-ban, az orosz elnök londoni látogatásán.
photo_camera Putyin és Károly 2003-ban, az orosz elnök londoni látogatásán. Fotó: ADRIAN DENNIS/AFP

III. Károlyt édesanyja, II. Erzsébet királynő csütörtöki halála utána ma, szombaton hivatalosan is az Egyesült Királyság uralkodójává nyilvánították.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.