18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Halálra késelte 7 hónapos terhes feleségét egy szegedi férfi, húsz évre ítélték

bűnügy
szeptember 12., 12:12
comments 2

A negyvenegy éves férfi 2020 novemberében különös kegyetlenséggel gyilkolta meg várandós feleségét, első fokon húsz évre ítélték "védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés" miatt.

Az MTI közleménye szerint a férfi 2020. november 6-án reggel, otthonuk hálószobájában támadt rá az alvó, 7 hónapos terhes feleségére. Két késsel több mint harmincszor szúrta meg, a magzatot is több késszúrás érte. A gyilkosság alatt a hálószobában volt közös, három és fél éves kislányuk is.

A férfi paranoid személyiségzavarban szenved, ami miatt közepes fokban minősült beszámíthatónak a gyilkosság elkövetésekor, ezért nem szabtak ki rá életfogytig tartó szabadságvesztést. A szakértők véleménye szerint alkoholt is fogyaszthatott.

A férfi az utolsó szó jogán bocsánatot kért, azt mondta, a mai napig nem tudja feldolgozni a történteket, és nem talál rájuk magyarázatot. Az ügyészség súlyosítást kért, a férfi és az ügyvédje enyhítés miatt fellebbezett.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt