Megvágták John Oliver műsorát, mert II. Erzsébettel viccelődött

külföld
2022 szeptember 13., 16:26

A brit Sky tévének sok volt John Oliver viccelődése II. Erzsébettel, ezért a fizetős csatornánál megvágták a legutóbbi Last Week Tonight részt, pedig John Oliver nem is mondott semmi egyértelműen bántót - írta a kreativ.hu.

"Sajnos nem a királynő halála az egyetlen traumatikus esemény, amellyel Nagy-Britanniának ezen a héten meg kellett küzdenie, mert kedden Liz Truss lett az új miniszterelnök" – mondta John Oliver az adásban a Guardian cikke szerint. Ezután beszélt az Egyesült Királyság előtt álló energiaválságról, és bemutatott egy felvételt Liz Trussról, amelyben kijelenti, hogy nem hisz a rendkívüli adókban, amelyek csökkentenék az energiavállalatok profitját.

"Lehet, hogy ez nem tetszik, de elmondom, mert igaz: a legkedvesebb dolog, amit Anglia királynője valaha is tett bárkivel, az volt, hogy meghalt azon a héten, amikor ez a nő miniszterelnök lett" – mondta John Oliver. Az adás után mérges kommentek jelentek meg.

A Skynál viszont ennyi is elég volt ahhoz, hogy megrövidítsék az HBO-n futó show-t az Egyesült Királyságban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt