A Spice Girls Mel C-je azt állítja, az együttes első, 1997-es koncertje előtt szexuálisan zaklatták

Melanie Chisholm, vagyis a Spice Girls Mel C-je azt állítja, szexuálisan zaklatta őt egy masszőr az együttes első, 1997-es fellépése előtt. Az énekes erről a most megjelenő könyvében, a Who I Amben ír.

photo_camera Fotó: JAN WOITAS/dpa Picture-Alliance via AFP

A Spice Girls első koncertjét 1997 októberében, Isztambulban tartották, és Chisholm elmondása szerint egy nappal a fellépés előtt, egy szállodában történt a bántalmazás, amit aztán hosszú időre „eltemetett” magában.

„Korábban sosem volt egész estés koncertünk, hetekig próbáltunk.” (...) „Ott voltunk a legelső Spice Girls show előtti este, úgyhogy egy masszázzsal akartam magam kényeztetni a szállodában, de azt, ami ott történt velem, aztán valahogy eltemettem, mert más dolgokra kellett koncentrálnom”.

Úgy fogalmazott, nem akart „felhajtást” csinálni, és azt érezte, a közelgő koncert miatt „nincs ideje” foglalkozni a történtekkel. Elmondása szerint egészen a könyve megírásáig eszébe sem jutott, hogy mi történt, álmában jöttek újra elő az emlékek, és úgy érezte, muszáj beleírnia könyvébe, hogy „végre feldolgozza”.

A bántalmazás részleteibe nem ment bele, úgy fogalmazott, hogy ami vele történt, az a „szexuális bántalmazás egy enyhe változata”, de „sebezhetőnek” és „bizonytalannak” érezte magát. Azért tartotta fontosnak most mindezt megosztani, mert biztos benne, hogy sokan mások is hozzá hasonlóan eltemetik magukban, ha valami ilyen történik velük. (Rolling Stone)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt