Mészáros Lőrinc balatoni szállodájában ülésezik a Fidesz és a KDNP frakciója

POLITIKA
2022 szeptember 20., 12:09
comments 14

Mészáros Lőrinc közpénzből felújított szállodájában, a Hunguest BÁL Resortban tartja a Fidesz és a KDNP a kétnapos frakciószövetségi ülését Balatonalmádiban - tudta meg a 444 szállodaipari forrásból.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán már korábban közölte, hogy a kormánypártok kihelyezett frakcióülése szeptember 21–22-én lesz. Beszédet mond Orbán Viktor pártelnök és Varga Judit igazságügyi miniszter, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Palkovics László technológiai és ipari miniszter.

Az alapító Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó beszédet mond a Mészáros Alapítvány VI. konferenciáján Balatonalmádiban 2022. augusztus 2-án.
photo_camera Az alapító Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó beszédet mond a Mészáros Alapítvány VI. konferenciáján Balatonalmádiban 2022. augusztus 2-án. Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

A 209 szobás, saját partszakasszal rendelkező szálloda június 1-én teljes körű felújítást követően nyitott ki. "A Hunguest BÁL Resort fejlesztése részben a Kisfaludy-program támogatásával valósult meg, az összköltség 35 százalékát, 1,4 milliárd forintot tett ki a vissza nem térítendő állami támogatás" - közölte korábban a Hunguest. Lett például a 13. emeleten egy új tetőbár is 270 fokos panorámával a Balatonra és a Balaton-felvidékre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.