Kiesett egy 12 éves gyerek a budapesti Kosztolányi Dezső Gimnázium ablakán

baleset
2022 szeptember 21., 16:21
comments 4

Kiesett az ablakból a második emeletről egy 12 éves gyerek a budapesti Kosztolányi Dezső Gimnáziumban szerdán, tudta meg a hvg.hu. A mentők súlyos sérülésekkel, stabil állapotban szállították a területileg illetékes kórházba.

A lap értesüléseit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya megerősítette, hozzátéve, hogy 13:46-kor kapták bejelentést az I. kerületben található Attila úti iskolából. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt. (Címlapképünk illusztráció.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.