A Fideszt sem kíméli a válság, ki kellett lakoltatni Kocsis Máté aranyhalait

szeptember 22., csütörtök 16:31
39

Az energiaválság miatti takarékoskodás mindenkitől rendkívüli áldozatokat követel: a rendőrőrsökön például csak engedéllyel lehet bekapcsolni a fűtést, a hideg ellen inkább megfelelő öltözködést és munkaközi testmozgást ajánlanak a járőröknek.

De a Fidesz frakcióvezetőjét is érzékenyen érintette, hogy spórolni kell. Kocsis Máté a párt Balatonalmádira szervezett frakcióülése után elcsukló hangon beszélt arról, hogy el kellett ajándékoznia az aranyhalait. Ritkán látni ilyen heves érzelmeket Kocsis Máté arcán:

Volt két nagy akváriumom, és ebből az egyiket most megszüntettem, amiben aranyhalak voltak egyébként. Az aranyhalakat elvittem egy barátomhoz, akinek van egy kisméretű kerti tava, és oda betettem őket. Megszüntettem az egyik akváriumomat. Aki tart akváriumot, az tudja, hogy az egy nagyüzem azért, ott a szűrők meg a világítás... Ez például nekem mint aki 35 éve tartok halakat,

egy fájó döntés volt, de meghoztam.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt