A fázós gyerekek hozzanak plédet és pulóvert, kéri egy fóti gimnázium igazgatója

oktatás
2022 szeptember 23., 13:48
comments 8

„Mint arról bizonyára beszámoltak gyermekeik is Önöknek, az iskolában nagyon hideg van, 16-18 fok” - írja a 444 birtokába jutott levelében a Fóti Népművészeti Szakgimnázium és Gimnázium igazgatója, amit a szülőknek címzett.

Azt is írja, hogy a hideg egy ideig maradni a fog, a fűtés még pár hétig nem indul el. Ráadásul a fűtés bekapcsolása után is 18 fokra lehet fűteni, ami a mostaninál „nem sokkal melegebb”.

„Kérem, hogy a gyerekek öltözködésére figyeljenek, a fázósak hozzanak plédet, plusz pulóvert. A héten meleg teát biztosítunk a gyerekeknek” - zárja a levelet az igazgató.

Egyre több hír érkezik arról, hogy a gyerekek már most télikabátban és pokrócban ülnek az iskolákban. Néhány iskolában azt közölték, hogy csak október közepétől lesz fűtés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.