Vádat emelt Ronaldo ellen az angol labdarúgó-szövetség

sport
2022 szeptember 23., 15:10
comments 1

Az angol labdarúgó-szövetség (FA) vádat emelt Cristiano Ronaldo, a Manchester United csatára ellen, mert áprilisban az Everton elleni - vesztes - meccs lefújása után az öltözőbe menet izomból földhöz vágta egy kisfiú mobiltelefonját.

Az FA vádja szerint „a csatár viselkedése a végső sípszó után helytelen és/vagy erőszakos volt.” A csapat közölte, hogy mindenben támogatja Ronaldót.

link Forrás

Az esetről készült felvételek hamar elterjedtek a közösségi médiában. Ronaldo másnap elnézést kért az Instagramon. „Soha nem könnyű kezelni az érzelmeket az olyan nehéz pillanatokban, mint most. Mindazonáltal mindig tisztelettudónak, türelmesnek kell lennünk, és példát kell mutatnunk minden fiatalnak, aki szereti ezt a szép játékot” - írta. Ezen kívül meghívta a szurkolót a Manchester United következő hazai bajnokijára.

A liverpooli rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, és augusztusban figyelmeztetésben részesítette a játékost az incidens miatt. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.