Megérkezett egy új világ reménye, ígérete, Dobrev Klára személyesíti meg ezt az álmot

POLITIKA
2022 szeptember 25., 09:07
comments 20

Orbán vagy Dobrev? – ez a kérdés Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök szerint, aki újabb lírai fb-posztban állt ki a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke és árnyékkormánya mellett.

A pártelnök vasárnapi üzenete szerint a 2010-ben széttört ellenzéknek újra vezetője van, hosszú bolyongás után megérkeztek, és összerendezik, ami külön volt.

Már csak azért is, mert mások erre nem képesek: „Méltósággal tesszük a dolgunkat. Nagy közösséget építünk. Pártot. Más mifelénk nem tudja. Mi tesszük.”

photo_camera Az árnyék-miniszterelnök mosolyog

Dobrev Klára, mint a posztból is kiderül, az európai, szabad magyar köztársaság legjobb képviselője. „Ő fogja vezetni az országot. Jobbá, emberibbé teszi. Hibái, tévedései is emberiek lesznek. Ahogy sikerei is.”

Gyurcsány Ferenc szerint „megérkezett egy új világ reménye, ígérete. Dobrev Klára személyesíti meg ezt az álmot.”

Ezért kell őt támogatni kormányostul a férje szerint. A néhai ellenzéki összefogás további pártjainak – vö.: mások – véleménye ez ügyben a jelek szerint továbbra sem releváns.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.