Budaházy Edda örül Giorgia Meloni győzelmének, de úgy véli, mégiscsak jobb lenne, ha egy férfi vezetné Olaszországot

agyvihar
szeptember 26., 9:58
comments 45

Most, hogy biztosra mondható, hogy a szélsőjobb nyerte meg a vasárnapi előrehozott választásokat Olaszországban, sorra reagálnak az eredményre a világ vezető politikusai. Közülük sokan aggodalmukat fejezik ki amiatt, hogy minden valószínűség szerint a posztfasiszta Olasz Testvérek vezetője, Giorgia Meloni lesz az ország új miniszterelnöke.

photo_camera Giorgia Meloni szeptember 26-án örül választási győzelmének. Fotó: ELIANO IMPERATO/Controluce via AFP

Budaházy Edda is aggódik, csak ő nem az Olasz Testvérek fasiszta gyökerei, hanem valami egészen más miatt. Facebook-oldalán közzétett elemzésében arról ír, természetesen örül Meloni győzelmének, aki „bizonyára nagyszerű nő”, csak hát mégiscsak jobb lenne, ha egy férfi vezetné Olaszországot. Hogy miért? A szót átadom Budaházy Eddának.

„Természetesen örülök a jobboldali győzelemnek Olaszországban, de nem látom be miért kell mindenáron megfelelni a «nőket vezetőnek!» európai mainstream követelésnek. Giorgia Meloni bizonyára nagyszerű nő, de egy 60 milliós ország élére egy ilyen nehéz, háborúkkal, afrikai invázióval, energetikai krízissel terhelt időszakban férfit választanék.

Ráadásul csak egy gyereke van.

Régóta mondom, hogy európai vezetőnek tilos gyermektelent, vagy 1 gyermekest választani, mert az nem fogja gyermekvállalásra buzdítani honfitársait. Az olaszoknál pedig eleve a legalacsonyabb a gyermekszületések száma. Mi nők csodákra vagyunk képesek, de nyugati civilizáció egyetlen esélye, ha mindenki visszatér Istentől rendelt helyére.

Nézzük meg hogyan hanyatlik Európa, mióta nők dirigálnak úton útfélen.

Tudom, hogy gondolataim nem eléggé politikailag korrektek, de szerencsére nem vagyok politikus és nem gyűjtök szavazatokat.Mindenesetre sok sikert kívánok Olaszországnak és új vezetőjének is” - írja Budaházy Edda, aki négy évvel ezelőtt egészen formabontó videót készített azoknak, akiket zavar a migráció, és akik őrjöngenek, „hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt