Szilágyi Liliánát egyáltalán nem érdekli, mi lesz az apjával, csak az, mi lesz a húgával

nők elleni erőszak
2022 szeptember 26., 19:55

Megszűnt a félelem abban a pillanatban, amikor megláttam - mondta Szilágyi Liliána arról a pillanatról, amikor a bíróságon találkoznia kellett az apjával. Az úszónő az RTL-nek adott interjút, amelyben kifejtette, ő a bántalmazottaknak akar segítséget nyújtani, ezért is mert szembenézni édesapjával, akit azzal vádol, molesztálta, bántalmazta éveken keresztül.

„Ez egyáltalán nem szól az apámról, engem nem igazán érdekel, hogy mi lesz, vagy mi nem lesz vele” - mondta a tévéseknek. Azt mondja, már nem az apja, hanem a húga, Gerda élete érdekli, akivel hat éve nem találkozott. Azt üzente neki, hogy ha ő készen áll, akkor Liliána várja a találkozást.

Kiss Imola ott volt a bíróságon, a beszámolóját itt lehet elolvasni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.