Vezetnek az olaszok a Puskásban a szünetben

sport
2022 szeptember 26., 19:43
comments 1

Giacomo Raspadori góljával az olasz válogatott szerzett vezetést az első félidőben a magyar-olasz Nemzetek Ligája csoportmeccsen.

A Puskás Arénában a tét a csoportelsőség. Ehhez a magyaroknak elég lenne egy döntetlen is, a vendégeknek viszont győzniük kell.

Az első játékrészben az olaszok domináltak, és egy eladott labda után a 27. perbcen meg is szerezték a vezetést. Nagy Ádám passzolt hátra pontatlanul, Wilfried Gnonto Gulácsi Péterre pöckölte a labdát, a kipattanót pedig a Napoli csatára higgadtan bepasszolta a kapuba.

link Forrás

A magyarok elsősorban pontrúgások révén voltak veszélyesek. A legnagyobb helyzet a válogatottól búcsúzó Szalai Ádám előtt adódott a 41. percben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.