Itt az ideje újra megemlékezni arról, hogy Károly mennyire szeretett volna Kamilla tamponja lenni

bulvár
2022 szeptember 30., 08:46
comments 8

Novemberben jön a Crown, vagyis A korona ötödik évada. Ennek megfelelően meg is jelentek az első hírek, miszerint a palotában állítólag már most nagyon aggódnak, sőt, „pánikolnak”, hogy milyen hatással lesz az új királyra, III. Károlyra.

link Forrás

A Netflix brit királyi családról szóló sorozatának új évada ugyanis a kilencvenes éveket veszi végig, vagyis Károly és Diana hercegné válását, az azt megelőző botrányokat, majd Diana halálát. A Cut cikke szerint a Buckhingham-palotában most attól tartanak, hogy a sorozat Károlyt gigantikus seggfejként fogja ábrázolni.

Az természetesen sosem fog kiderülni, hogy mennyire valós az állítólagos pánikolás híre, de az egészen biztos, hogy nem túl jó időzítéssel emlékeztetik majd a fél világot arra, hogy Károly mennyire szeretett volna tampon lenni Kamillában.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.